Dark_Overlord

Warning for anyone going for plat

37 posts in this topic

10 hours ago, Keidah said:

Renting this game and it’s delivered tomorrow so this is incredibly helpful, thank you. Like many people I ALWAYS play with subtitles, what a strange glitch.

 

There has been another patch since then, but I doubt it has been fixed as the support I spoke to had never heard of the issue.  I always play with subs too, which made this even more annoying :/

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue a few times on PS5. Turning off subtitles seemed to fix it. 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did not have any issue two weeks ago with subs enabled.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Donath02 said:

Did they fix this issue?

 

3 hours ago, walafc0 said:

I did not have any issue two weeks ago with subs enabled.

 

3 hours ago, Dark_Overlord said:

They may have fixed it by now then.  I deleted it the second I was done.

Latest patch was released late October (after the OP has been made), it may have fixed the problem. :hmm:

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first cutscenes of missions always have a short stutter and make video out of sync with the audio

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im just about to finish the campaign and had no issues whatsoever with the subtitles enabled. Update 1.45

 

13 hours ago, SeniorRicketts said:

The first cutscenes of missions always have a short stutter and make video out of sync with the audio

i didn’t experience this, played on a ps4 Slim if that makes any difference.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did get some small amount of stutter and out of sync video/audio in approximately two or three of the games cutscenes, but perfectly fine to live with. Playing on PS5 for reference.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

New problem: For the past couple days I have not been able to load into any campaign level, even if I leave it loading for an hour. I have tried deleting data but nothing will work. 
 

Anyone know a fix?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, J_E_B_B said:

New problem: For the past couple days I have not been able to load into any campaign level, even if I leave it loading for an hour. I have tried deleting data but nothing will work. 
 

Anyone know a fix?

 

By 'deleting data' do you mean you've deleted and reinstalled the game again?  If not, I know it's a huge undertaking (stupid patch sizes) but I'd start there :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am playing on PS5. Having the issue that I will get a black screen. Even if I be in the Menu I will get the black screen. With and without subtitles.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can not get through the first 1 minute of campaign without a black screen crash. Just purchased the game during the holiday sale and I can not even play it smh.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, EscapeTheMatrix_ said:

I can not get through the first 1 minute of campaign without a black screen crash. Just purchased the game during the holiday sale and I can not even play it smh.

Same (ps5)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

lmao I just had this problem, thanks for the info

EDIT: this game broke as fuck, wait for a patch

Edited by wackt1
1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/10/2021 at 10:03 PM, Dark_Overlord said:

As of the current patch if you attempt to play the campaign with Subtitles enabled, the game will freeze and lock up your PS4 the second an end of level cutscene happens (only pulling out the power cord or holding the power button will shut down your PS4).  I've scrolled a lot of forums and reddit posts and it seems this is guaranteed if you have the Subtitles enabled.

 

So if you are planning to play this on the current patch, do not ever enable the Subtitles.

Seems like they fixed the problem with the latest patch

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Sailar91 said:

Seems like they fixed the problem with the latest patch

What's patch #?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.51 is now alive. Maybe it is fixed...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/13/2022 at 8:24 AM, Smashero said:

1.51 is now alive. Maybe it is fixed...

For ps4 pro(boost mode), ps5.  Ps4 base and slim continue black screen glitch and scope lag problem.

On 1/13/2022 at 6:50 AM, Sailar91 said:

Seems like they fixed the problem with the latest patch

not all model are fixed only ps4 pro and ps5 should fix.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, jtmart59 said:

For ps4 pro(boost mode), ps5.  Ps4 base and slim continue black screen glitch and scope lag problem.

not all model are fixed only ps4 pro and ps5 should fix.

I’ve a Ps4 Slim and is running just fine 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.