Sign in to follow this  
Followers 0
item112z

Were servers shutted down?

12 posts in this topic

Just launched the game and tried to play online campaign and it keeps telling me that i failed to connect to server. What the point? Usually Sony warns about shutting down online modes in their games...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not that I'm aware of, I was on it earlier today chipping away at Multiplayer Completionist.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you live in Europe, we had a little psn downtime earlier today, so maybe it was that! Try again and let us know if there is an error code or something 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

even though Liverpool is no more, I think Sony would announce if they were shutting down the servers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having trouble with playing the online campagin aswell.

 

9 out of 10 races i play it keeps disconnecting me, telling "an error occurred whilst contacting the server. Please try again". I thought it was maybe i had bad wifi reception but i played right next to my router and it still gave me that message. Really annoying.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1st April 2015. I have an error when launching the game which does not let me play online for 3 days now. I've read that it happened about 2 years ago but it was because the team was making server maintenance and that took about 6 hours.

 

Does anyone have the same error? Or, anyway, can someone give me some information about what happened and if I can solve it? I've finished half the online campaign, and it's a shame to lose half of my progress.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too cannot connect to the online-error while retrieving universe list. Started for me a few days ago.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't connect either. I hope it gets rectified, I'd like to get the mp campaign done :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm back online now. With my progress restored. Must've been genuine maintenance :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now it's off again for me.... What's going on? :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.