Sign in to follow this  
Followers 0
JaseP1988

Battle Screen Freezing Error

5 posts in this topic

Just a heads up to anyone who has this problem. My game continues to freeze every time before a battle and got stuck on a blank white screen.

 

Tried resetting and re downloading but it didn't fix it. I left it on that white screen for 15 -20 mins and it finally loaded by itself then was fine from then on. 

 

So you can just wait it out because you lose your progress in terms of areas if you delete game data. Hope this is helpful 

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a heads up to anyone who has this problem. My game continues to freeze every time before a battle and got stuck on a blank white screen.

 

Tried resetting and re downloading but it didn't fix it. I left it on that white screen for 15 -20 mins and it finally loaded by itself then was fine from then on. 

 

So you can just wait it out because you lose your progress in terms of areas if you delete game data. Hope this is helpful 

 

Are you still having this problem? There are weekly game updates, so they are still pretty active in maintaining code. Perhaps waiting for an update could help. Or get a hold (email/tweet) of the developers and let them know.

 

I started the game on January 12th and have never had this issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you still having this problem? There are weekly game updates, so they are still pretty active in maintaining code. Perhaps waiting for an update could help. Or get a hold (email/tweet) of the developers and let them know.

 

I started the game on January 12th and have never had this issue.

 

I think you are spot on with that. It been fine since the last update. thanks. No to get back to freeing every area .... 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem, except it happens right after I touch the title screen to start it. I tried to wait it out this time, but after 37 minutes, nothing had still happen.

 

I just exit, close the game and start it up again, and then it works like nothing happened. Still at bit worrying, someday something might go wrong.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem, except it happens right after I touch the title screen to start it. I tried to wait it out this time, but after 37 minutes, nothing had still happen.

I just exit, close the game and start it up again, and then it works like nothing happened. Still at bit worrying, someday something might go wrong.

I have the same problem at the title screen, sometimes I have to reboot the game 3-4 times before it finally works.

When I wait a little at the title screen (30 sec/1 minute) then start, it seems it solves the problem.

But now I meet a new problem: with the new firmware 3.51, the game crashes just after the title screen. I reboot the game twice and then it works well...

Edited by NekoSlash
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.