daconma

Can't connect to Hydra

25 posts in this topic

Hello. Anytime I try to access the online missions, I get an error message. "Game connection to the server lost, we cannot connect you to Hydra." Net status is good according to the game itself (all ok and green) but I can not connect. Is there anyone out there whose had the same issue? Any solution? thanks.

 

EDIT - Problem solved here:

 

Edited by daconma
Solution
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here

Can't get online

-->SOLVED

 

I restarted my WiFi

 

Now it works ^^

 

Edited by Pati8899
Problem solved
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my case the problem has been solved by entering the router and activating the DMZ function (PS4 with static IP).

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve the same problem, in the server status everything is fine but I can’t play any match online 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Have the same problem, done everything, guess WBplay is offline? Missing online trophies and so close to platinum. Freaking Hydra servers. Any suggestions how I can connect? Cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hate to revive this. But has anybody else been having issues going online? I've never been able to connect online for the few weeks or so I've been playing. I've reset everything multiple times, but nothing works. Tried using wifi since I normally use wired.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem and there doesn't seem to be an answer. I was in communication with WB but they just said did I accept the Eula which i did and now I think they are in isolation. 

 

Help please! 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whisper softly "Hail Hydra" by your PS4 should work again

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone get anywhere with this?

 

My network status is all green when I check in game, yet no online vendettas and I get disconnected from the servers when checking the online.  Seems people are still getting the trophies.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so I’m having the same issues as above, is this just broken or anyway to fix it? In the menu I can get into WBplay but not spawning any online vendetta’s and when I try to get in the online menu it says immediatly connection lost or failed...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll keep an eye on this.I have just started this game...

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, motoboy76 said:

I'll keep an eye on this.I have just started this game...

Yea I just started too and can’t connect. Been meaning to start this for ages but never had time. Got all the time in the world now haha 😂 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happily I’m not the only one with this problem, even tho it sucks for all of us. 😅  Weird thing is some people are earning the trophy for online vendetta...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been able to kind off get it to connect, just the event status is red. 

 

Hopefully this sorts it self out soon....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, motoboy76 said:

Been able to kind off get it to connect, just the event status is red. 

 

Hopefully this sorts it self out soon....

 

I hope so too, maybe its because it’s very busy with online gaming in these times, but it is really weird and I want to plat this game!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had everything green last night and still nothing would spawn...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, I contacted support and they said that wbplay is discontinued and no longer available 😢

many guess is.... the platinum is no longer obtainable unless hacking it.

PLEASE correct me if it still can be done legitimately, I want it!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, i Had the same issue and did find a Solution. It instantly worked by booting up the game, load your save and then going to PS4 settings and running an internet test. After that when i clicked on „online“ i didnt have any online issues anymore. Just Go to the next fast Travel Point and pass some time. I´ve got an online vendetta the First time with this.

 

looked at least one hour in the Internet for this Solution so i Hope it works out for all of you! Cheers

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks 

5 hours ago, Inuty said:

Ok, i Had the same issue and did find a Solution. It instantly worked by booting up the game, load your save and then going to PS4 settings and running an internet test. After that when i clicked on „online“ i didnt have any online issues anymore. Just Go to the next fast Travel Point and pass some time. I´ve got an online vendetta the First time with this.

 

looked at least one hour in the Internet for this Solution so i Hope it works out for all of you! Cheers

 

Thanks for the glimmer of hope, people still seem to be unlocking this, so hopefully it can work.

 

EDITED......

 

Big Thanks to Inuty....

 

Gave his method a crack took a few fast travels in a row, about 5 but a online vendetta appeared.

Completed it then one appeared straight after i'd finished, looks like the flood gates have now opened....

 

Give it a crack microsoftmouse.....

Edited by motoboy76
Double post
1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Inuty said:

Ok, i Had the same issue and did find a Solution. It instantly worked by booting up the game, load your save and then going to PS4 settings and running an internet test. After that when i clicked on „online“ i didnt have any online issues anymore. Just Go to the next fast Travel Point and pass some time. I´ve got an online vendetta the First time with this.

 

looked at least one hour in the Internet for this Solution so i Hope it works out for all of you! Cheers

 Thanks man! Looks like its working! I contacted WB games and they game me a bunch of fixes that are very complicated. This is really easy! 😊

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, DragonflySoldier said:

 Thanks man! Looks like its working! I contacted WB games and they game me a bunch of fixes that are very complicated. This is really easy! 1f60a.png

 

 

Yeah it works a treat....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@motoboy76 @DragonflySoldier

thanks for verifying my Solution.

 

honestly the Solution just Sounds stupid so i‘m glad it‘s Not only a coincidence that it worked for me that way :D 

 

think this will help a lot of People until the Servers will be shut down. Don‘t think there will be any Patch to fix this Problem anymore from developers side.

 

Edit:

 

Created a new topic that people can find the solution faster here in the forum :) 

Edited by Inuty
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Inuty said:

@motoboy76 @DragonflySoldier

thanks for verifying my Solution.

 

honestly the Solution just Sounds stupid so i‘m glad it‘s Not only a coincidence that it worked for me that way :D 

 

think this will help a lot of People until the Servers will be shut down. Don‘t think there will be any Patch to fix this Problem anymore from developers side.

 

 

Thank you for posting this, i was starting to think that the Plat was out of reach....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Inuty said:

Ok, i Had the same issue and did find a Solution. It instantly worked by booting up the game, load your save and then going to PS4 settings and running an internet test. After that when i clicked on „online“ i didnt have any online issues anymore. Just Go to the next fast Travel Point and pass some time. I´ve got an online vendetta the First time with this.

 

looked at least one hour in the Internet for this Solution so i Hope it works out for all of you! Cheers

Oh hell yes! Thanks man, I got a big list of fixes from customer support today and I was about to post them, but if that works I’ll be giving that a go instead 👍👍

thanks guys! 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had an online vendetta appear out of the blue for the 1st time yesterday, then another shortly after.  Maybe a server side fix or something changed in the ISP

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.