A10-CrewChief

Account issue

8 posts in this topic

I am currently signed in on my phone, but when I try to sign in on a web browser, I am getting a "no account found" error even though I have a profile and am signed in as well.

So I was able to log into the forums, but I cannot sign-in on the psnprofiles side of it with the signature card.

I was able to sign in on the Forum side, but I cannot sign-in on the side with the signature card.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same issue. I am able to log in on the forum, but the main page does not recognise my account.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any update to this?  I am trying to do a premium member, but if I cannot get the account card squared away. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which browser are you using? Have you tried to sign in using Incognito Mode in Chrome?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll have to log in with "A10-CrewChief" as the username on the main site, and if that's failing to work I would clear the site cache on the browser you're using

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i need help to change my avatar

when i try to change my avatar the website reply

1 file was larger than the maximum file size of 49.9712kb, and was skipped"

 

so what should i do?

thank you in advance.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, BlindMango said:

You'll have to log in with "A10-CrewChief" as the username on the main site, and if that's failing to work I would clear the site cache on the browser you're using

 

Brilliant!!  Thank You!!  I am an idiot.  WINN

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Rahman042 said:

Hello i need help to change my avatar

when i try to change my avatar the website reply

1 file was larger than the maximum file size of 49.9712kb, and was skipped"

 

so what should i do?

thank you in advance.

 

You'd want to post in a separate thread since this topic is unrelated to what you're looking for.

 

The image you are using is too large. You'll need to shrink down the image to make it less than 50 kb, then try again.

 

https://lmgtfy.com/?q=How+to+shrink+an+image

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.